Wat zijn de mogelijkheden

# Maak de poortinstructie vele malen effectiever. Nieuwe medewerkers lopen virtueel over het terrein en maken op interactieve wijze kennis met de risico’s en de geldende regels.

# Leer om de juiste handelingen uit te voeren bij procesinstallaties of machines. Hierbij wordt op zeer realistische wijze gesimuleerd wat er gebeurt indien men verkeerde handelingen uitvoert, wat het leervermogen enorm verhoogd.

# Loop virtueel door de fabriek of over een bouwterrein en leer spelenderwijs om gevaarlijke situatie te herkennen.

# Oefen met medewerkers om, in een gebouw dat ‘virtueel’ in brand staat, mensen naar buiten te leiden.

# Serious gaming.  Maak medewerkers deelgenoot van dilemma’s op gebied van veiligheid. In een speelvorm oefenen ze hoe het ook anders kan. In het spel mogen ze fouten maken. Ze kunnen zich herstellen tot ze het onder de knie hebben. Dat alles in de virtuele omgeving die exact lijkt op de eigen werkomgeving. Deze vorm leent zicht uitstekend bij veiligheidscultuur/gedrag verandertrajecten.